Обласний майстер - клас відбувся

2022-02-02

/Files/images/2021_2022/IMG_20220202_101221.jpg

02 лютого 2022 року в Баришівському центрі позашкільної роботи «Мрія» в режимі on-line, на платформі Google meet, відбулося друге заняття обласного майстер-класу Козачок Людмили Володимирівни, керівника зразкового ансамблю сучасного танцю «Карнавал», з теми «Формування хореографічної компетентності дітей та учнівської молоді засобами позашкільної освіти» для керівників хореографічних колективів із п'яти закладів позашкільної освіти Київської області.

Людмила Володимирівна під час розкриття теми другого заняття «Компетентність як сфера відносин між знаннями і дією в практиці» презентувала власну систему компетентнісно-орієнтованого підходу до організації освітньої діяльності хореографічного гуртка, провела інтерактивну лекцію на тему: «Формування життєвих компетентностей для успішної і творчої діяльності».

У ході практичної частини заняття педагоги переглянути та обговорити відео-фрагмент тренажу в характері класичного танцю на прикладі старшої групи ансамблю «Карнавал» та виступ старшої групи ансамблю на Міжнародному конкурсі у цьому навчальному році.

Також, учасники майстер – класу, мали можливість презентувати свої творчі домашні завдання, які виявилися досить цікавими та пізнавальними.

Після презентації керівник майстер – класу підвела підсумки заняття та нагадала про ще одне творче домашнє завдання для керівників, яке вони повинні виконати до наступного, третього, вже заключного заняття.

Педагоги висловили вдячність за організацію плідної зустрічі та висловилися за продовження освітньої співпраці з метою професійного розвитку!

Тетяна Пащук, методист ЦПР "Мрія"

Кiлькiсть переглядiв: 110

Коментарi