"Мрія зустрічає друзів"

2014-09-15

/Files/images/DSCN5626.JPG

12 вересня 2014року в черговий раз для школярів міста та району відчинив двері Баришівський центр позашкільної роботи «Мрія».

Відкрили наше свято вихованці літературного гуртка ЦПР «Мрія» театралізованим дійством, які привітали усіх присутніх з початком нового навчального року у позашкіллі.

Директор закладу, Головерда С.А., привітав дітей та педагогів з святом, побажав усім присутнім наснаги, творчих злетів і перемог, а також представив керівників гуртків. З вітальним словом до школярів звернулася начальник управління освіти, молоді та спорту Слухай Н.М., яка вручила грамоти переможцям різноманітних конкурсів.

Після чого усі бажаючі мали змогу взяти участь у майстер – класах від керівників гуртків центру позашкільної роботи «Мрія», а також придбати дитячі вироби під час благодійної виставки продажу, благодійні кошти будуть перераховані на допомогу у проведенні антитерористичної операції на сході України. Завершився захід патріотичною акцією «Ми за мир у всьому світі», яку підготували керівники хореографічних колективів, а саме вихованці зразкового ансамблю спортивного бального танцю «Мрія» керівник Пріхнич Л.І. та зразковий ансамбль сучасного танцю «Карнавал» керівник Козачок Л.В..

Свято вдалося!

Усім бажаємо успіхів у новому навчальному році!

Фотозвіт зі свята Дня відкритих дверей у Баришівському ЦПР "Мрія"

wym-1410778853701

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi