Обласна педагогічна студія

2021-02-17

/Files/images/2020__2021/152085925_3789152654512140_702289595525726259_o.jpg
17 лютого 2021 року на базі Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія» було організовано друге засідання обласної педагогічної студії з теми «Реалізація наскрізних змістових ліній на заняттях гуртків художньо-естетичного напряму» для педагогічних працівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Координатор обласної педагогічної студії – Валерій Юрійович Гаврилюк, методист відділу виховної роботи та позашкільної освіти, викладач кафедри педагогіки, психології та менеджменту освіти КНЗ КОР КОІПОПК, керівник педстудії – Наталія Миколаївна Масюк, керівник народного художнього колективу театру студії «Пілігрими» Баришівського ЦПР «Мрія».
В заході взяли участь керівники гуртків, психолог, культорганізатор, методист центру та дистанційно долучились до роботи колеги закладів позашкільної освіти м. Березань та м. Яготин.
На другому занятті розглядалось питання «Наскрізні змістові лінії в системі виховної роботи позашкільного закладу як засіб інтегрованих ключових компетентностей у формуванні громадянина України». В ході заняття теоретичний блок представляли заступник директора з навчально-виховної роботи центру Л.В.Анучина, керівник народного художнього колективу театру-студії «Пілігрими» Н.М.Масюк та практичний психолог С.І.Наконечна. На практичному занятті, який провела керівник обласної педстудії Н.М. Масюк, учасники студії працювали над створенням образу за допомогою слова, дії, малюнка. Також відбулась презентація власних напрацювань учасників педстудії з теми заняття. Усі напрацювання будуть узагальнені та передані до КНЗ КОР КОІПОПК.
Наталія МАСЮК, керівник обласної педстудії, керівник народного художнього колективу театру-студії «Пілігрими»
Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi