Будемо пам’ятати і не забувати!

2020-10-29

/Files/images/2020__2021/IMG_20201028_160524.jpg
Наприкінці жовтня, коли український народ вшановує відвагу і жертовність тих, хто відстояв нашу священну землю в роки Другої світової війни, ми - учнівський та педагогічний колективи Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія», приєднуємося до вшанування всіх, хто забезпечив це звільнення! Добра пам’ять про вас завжди буде жити в наших серцях.
В гуртках, творчих об’єднаннях та студіях 28 жовтня 2020 року проведенні виховні години: «Пройшла війна стежками долі», «День той в пам'яті тримаємо своїй»; також у вестибюлі першого поверху ЦПР «Мрія» оформлена виставка робіт декоративно – прикладного мистецтва «Я живу у вільній країні – Україні!». Впродовж навчального дня вихованці разом зі своїми керівниками вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та провели акцію «Свіча пам’яті».
29 жовтня 2020 року працівники центру відвідали пам’ятники загиблим воїнам у роки Другої світової війни, поприбирали біля них та поклали квіти.
Заплановані виховні заходи, відповідно до плану роботи, для вихованців центру будуть проведені ще впродовж кількох навчальних днів.
З Днем визволення України!
Т.Пащук, методист центру
Кiлькiсть переглядiв: 135

Коментарi