Методологічний семінар

2020-02-27

/Files/images/2019_2020/IMG_20200227_121902.jpg

26 лютого 2020 року департаментом освіти і науки КОДА, ДЗВО ''Університет менеджменту освіти'' НАПН України та КЗ КОР Центр творчості дітей та юнацтва Київщини'' був проведений методологічний семінар для керівників закладів позашкільної освіти Київської області ''Позашкільна освіта Київщини: стратегія - 2020''.

У заході взяли участь визначні науковці країни та 80 директорів закладів позашкільної освіти Київщини, серед яких і директор Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія» Головерда Сергій Анатолійович.

В ході семінару було розглянуто ряд питань з розвитку та вдосконалення системи позашкільної освіти, створення моделі прогресивної освітньої системи з високою якістю освіти, яка б сприяла становленню компетентної особистості, та формування соціально-культурного простору закладів позашкільної освіти області для розвитку творчої особистості, здатної до успішної самореалізації.

По завершенню всі учасники методологічного семінару отримали сертифікати.

Також в рамках методологічного семінару директор Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія» Головерда С.А. підписав Договір про здійснення дослідно-експериментальної роботи з державним закладом вищої освіти «Університет менеджменту освіти» в особі ректора Кириченка Миколи Олексійовича та вступив до Міжнародної асоціації позашкільної освіти (МАПО).

Кiлькiсть переглядiв: 169

Коментарi