Феєрія моди 2020

2020-02-26

/Files/images/2019_2020/IMG_20200221_210622.jpg

Наприкінці календарної зими, а саме 21 лютого 2020 року вихованці студії «Kid`s look» (керівник Анна Макарова, постановник Тетяна Пащук) Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія» були запрошені та взяли участь у Відкритому Всеукраїнському фестивалі-конкурсі дитячої моди «Феєрія моди – 2020» м. Вінниця, за сприяння та підтримки начальника відділу освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради – Бойко О.М. та директора ЦПР «Мрія» - Головерди С.А.. Конкурс проводився з метою:

- виявлення та підтримки художніх колективів та творчо обдарованих дітей, які працюють в напрямку популяризації дитячої моди;

- формування естетичних смаків дітей та підлітків;

- обміном творчими досягненнями серед колективів і створення умов для підвищення їх творчого рівня.

На фестивалі був представлений 21 колектив у номінації театр мод та юні дизайнери з різних куточків України.

І глядачам, і журі фестивалю сподобалися всі учасники, а найбільш яскраві з них стали переможцями.

Вихованці студії «Kid`s look» отрималидва Дипломи ІІІступеня за колекцію «Етно – City» та «Denim», яку не тільки майстерно продемонстрували на сцені фестивалю, а й власноруч пошили та оздобили під керівництвом керівника студії.

Висловлюємо щиру подяку батькам дітей за фінансову та моральну підтримку колективу, а також дякуємо водію автобуса Володимиру Яценко, за безпеку та комфорт в дорозі та підприємцю «Пасажирські перевезення» Віктору Яценку.

Т. Пащук, методист центру

Кiлькiсть переглядiв: 178

Коментарi