Підкорюємо нові вершини

2020-02-04

/Files/images/2019_2020/84093158_2785718564855559_339202266336591872_o.jpg

02 лютого 2020 року в приміщенні центру культури та мистецтв Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана відбувся міжнародний фестиваль - конкурс мистецтв «Підкори сцену». Це один із небагатьох проектів в Україні, який ставить собі завданням популяризацію, просування та розвиток українських фестивалів як важливої складової культурної традиції та ідентифікації країни. У конкурсі брала участь талановита молодь не тільки з України, але і зарубіжних країн.

На фестивалі були представлені 9 колективів у номінації театр мод, серед яких і вихованці студії «Kid`s look» (керівник Анна Макарова, постановник Тетяна Пащук) Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія», за сприяння та підтримки начальника відділу освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради – Бойко О.М. та директора ЦПР «Мрія» - Головерди С.А.

Конкурсні виступи оцінювали високопрофесійне журі: Валентина Вантух, народна артистка України, директорка, художній керівник дитячої хореографічної школи «Virsky»; Валентина Зайцева, педагог хореограф, викладач методист, зав. Кафедрою сучасного естрадного танцю Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва; Амадор Лопес, шоумен, хореограф, співак, фронтмен гурту «RUMBERO’S»; Олег Серафин, шоумен, співак, музикант, хореограф, соліст гурту «RUMBERO’S».

І глядачам, і журі фестивалю сподобалися всі учасники, а найбільш яскраві з них стали переможцями.

Диплом лауреата І премії отримали вихованці студії «Kid`s look» за колекцію «Етно – City», яку не тільки майстерно продемонстрували на сцені фестивалю, а й власноруч пошили та оздобили під керівництвом керівника студії.

Щасливі, з позитивними емоціями вихованці разом з батьками та керівником повернулися додому і досі перебувають під враженням від фестивалю. Батькам дітей хочеться висловити велику подяку за фінансову та моральну підтримку колективу, а також дякуємо водію автобуса відділу освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради Андрію Левченку.

Т. Пащук, методист центру

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi