• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Обмін досвідом – шлях до удосконалення

Обмін досвідом – шлях до удосконалення

2020-01-10

/Files/images/2019_2020/81803641_2735343386559744_2885935504258236416_o.jpg

Цілющими ліками для педагога завжди було та залишається приємне спілкування з дітьми та колегами, незважаючи на настрій та життєві події.

Педагогічне партнерство та обмін досвідом – це одна із форм методичної роботи, прерогативою якої є активний обмін напрацьованого матеріалу.

Так, 09 січня 2020 року, за сприяння та підтримки начальника відділу освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради – Бойко Олени Миколаївни, ми раді були вітати в Баришівському центрі позашкільної роботи «Мрія», директор Головерда С.А., колег із дитячого естетико – натуралістичного центру «Камелія» на чолі з керівником центру Наталією Іванівною Хаврютою та директора центру національно – патріотичного виховання Броварської міської ради Миколу Миколайовича Хижняка.

Під час творчої зустрічі з педагогами відбувся цікавий обмін досвідом. Освітяни-позашкільники розповіли про свої досягнення, обговорили актуальні питання навчання та виховання молодого покоління в дусі патріотизму в умовах роботи ПНЗ.

Також в ході зустрічі була проведена оглядова екскурсія в краєзнавчому музеї Перемозького НВК (директор Ярмольчик Олена Миколаївна) та центру «Мрія», презентовано роботу гуртків центру за восьми напрямами: художньо-естетичний; науково – технічний; соціально – реабілітаційний; еколого - натуралістичний; гуманітарний; дослідницько-експериментальний»; туристсько – краєнавчий та військово – патріотичний та взяли участь в майстер – класі «Малюнок на піску та каві».

На сьогодні дуже актуальним є питання співпраці між педагогами – позашкільниками області, конструктивного діалогу між ними, про що свідчать тільки позитивні відгуки учасників зустрічі, які відзначили високий професіоналізм педагогів центру, їх творчість та самовіддачу. Покладаємо надію на те, що подібний обмін досвідом стане доброю традицією.

Шановні колеги щиро вдячні Вам за змістовне спілкування у дружньому професійному колі.

Т.Пащук, методист центру

Кiлькiсть переглядiв: 229

Коментарi