• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Звіт гуртка «Українська народна вишивка»

Звіт гуртка «Українська народна вишивка»

2019-04-19

/Files/images/2018_2019/DSCN7274.JPG

19 квітня 2019 року відбувся в Баришівському центрі позашкільної роботи «Мрія» творчий звіт гуртка «Українська народна вишивка» керівник Ганжа Л.О., і розпочався він з танцювальної композиції «Зеленеє жито», яку підготували вихованці зразкового ансамблю народного танцю «Червона калина» (керівник Обухова О.В.).
Захід продовжила Лариса Олексіївна, керівник гуртка, виступом про підсумок роботи в гуртку за 2018 – 2019 навчальний рік.
Вихованці послідовно висвітлювали теми занять, за якими плідно працювали у цьому навчальному році, а також розповідали про свої вишиті роботи. З’ясувалося, що гуртківці протягом навчального року вчилися не лише свідомо підходити до виробу узору, але й самостійно складати нескладні малюнки для вишивки.
В ході проведення творчого звіту вихованці гуртка декламували вірші про рушник, сорочку, взагалі про мистецтво вишивання, а також співали українських пісень.
На завершення вихованці гуртка отримали почесні грамоти та подяки за перемогу в конкурсах та активну участь у житті гуртка. А ще всі присутні мали змогу переглянути виставку творчих робіт вихованців гуртка «Українська народна вишивка» та фото колаж найцікавіших моментів з життя гуртка протягом року.

Т. Пащук, методист центру

Кiлькiсть переглядiв: 139

Коментарi