Вітаємо з перемогою

2018-10-17

/Files/images/2018_2019/IMG_20181013_163937.jpg

13 жовтня 2018 року в м. Києві, на базі Центрального аерокосмічного клубу ТСО України ім. О. К. Антонова відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських відкритих змагань серед учнівської молоді з авіамодельного спорту у класі кордових моделей.

Організатори заходу – департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».

Учасниками змагань стали екіпажі 8 команд, серед них і вихованці Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія» гуртка «Авіамодельний» (керівник Шабат А.В.).

Змагання проводилися на 3 кордодромах авіадрому «Чайка» згідно з діючими Правилами, затвердженими Федерацією авіамодельного спорту України. Програмою змагань були передбачені тренувальні запуски та старти в таких класах: швидкісні моделі F-2А, пілотажні моделі F-2В, гоночні моделі F-2С та F-2Е, моделі-копії та напівкопії F-4В. Під час стартів моделей юні авіамоделісти продемонстрували свою майстерність у їх керуванні та вміння виконувати пілотажні фігури.

В класі моделей-напівкопій F-4В1 Шабат Володимир, вихованець Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія» зайняв ІІ місце.

Вихованці гуртка «Авіамодельний» та керівник Шабат А.В. висловлюють подяку за фінансову допомогу при підготовці до змагань інтернет-провайдеру №1 в Баришівці - Baryshivka.Net.

Т. Пащук, методист центру

Кiлькiсть переглядiв: 206

Коментарi