Участь в обласній школі лідерів

2018-09-04

/Files/images/2018_2019/IMG_9857.jpg

ОРДК - обласна рада дітей Київщини, новий але такий важливий крок в моєму житті. З 27 по 29 серпня 2018 року я мала можливість відвідати літню школу лідерів, яка проходила на базі Дзвінківського навчально-науково-виробничого центру ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція».

Ці три дні були складними але дуже пізнавальними. В перший день для нас було проведено лідерську майстерню, експресс курс - Найкраща версія себе:як успішно мотивувати себе до змін, на чолі з випускницею Української академії лідерства Оксаною Каленченко. Також відбувся фінал конкурсу «Лідер року - 2018», на якому всі учасники гідно представили свої проекти, але перемогу виборола Середа Олександра. Зустрічі не закінчувались, і до нас завітала генеральний директор інтернет-телебачення «Веселка» Діна Ібрагімова, яка розповіла нам про роботу телебачення, про цікаві конкурси, в яких можна і потрібно брати участь та відкрила секрети успіху. Перший день в літній школі лідерів закінчився переглядом кінофільму під відкритим небом.

Наступного дня, розпочалась робота в комісіях, мені випала можливість брати участь в комісії з питань екології, спорт та здорового способу життя, В цікавій дискусійній формі, ми змогли створити нові проекти, як пізніше були винесені на обговорення. Питання профорієнтації залишається актуальним, тому для учасників збору була представлена презентація ринку праці «Майбутня професія:планування і розвиток», для нас виступили представники Національного університету біоресурсів і природокористування України. Працюючи командою ми змогли пройти квест «Лідерсвто без меж» під час якого навчилися спільними силами вирішувати всі проблеми. І знову ми не залишись без цікавої зустрічі, на цей раз до нас завітала блогер, кавер-музикант Jerry Heil (Яна Шамаєва). Вона розповіла про свій шлях до успіху, своє життя та навчання. Вже після було проведено лідерський вечір, на якому кожна комісія презентувала номер художньої самодіяльності, день закінчився дискотекою та вечірньою свічею.

Останній день був не менш насиченим. Було проведено Workshop - майстерня для лідерів, де обговорювались цікаві питання, які насамперед стосуються лідера. Управління юстиції підготувало для нас цікавий квест, в якому перемогла наша комісія, комісія екології та спорту, і розповіли про професію юриста. Нам залишилось лише підбити підсумки роботи літньої Школи лідерів та поїхати додому.

Тому з проведених трьох днів на ОРДК, я з впевненістю можу сказати, що ці 3 дні, були змістовними, цікавими та повчальними. Кожен з нас багато чому навчився та засвоїв ці знання, і надалі буде поширювати їх в своєму окрузі.

Мариноха Анастасія, голова районної ради учнівського самоврядування Барищівщини «Альянс»

Кiлькiсть переглядiв: 281

Коментарi