«Карнавалу» – 25!

2018-05-05

/Files/images/2017_2018/DSCN5027Загальна.JPG

04 травня 2018 року на сцені Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія» відбувся ювілейний творчий звіт Зразкового ансамблю сучасного танцю «Карнавал». Незмінним керівником якого є молода, творча та енергійна Людмила Володимирівна Козачок.

Двадцять п’ять років тому, у 1993 році, на базі гуртка сучасного танцю при Баришівському центрі позашкільної роботи «Мрія», був створений ансамбль «Карнавал». Ідея створення ансамблю належить його керівникові.

Склад ансамблю включає в себе різні вікові групи: підготовчу, молодшу, дві середні та дві старші, яка включає в себе як дітей старшого шкільного віку, так і студентську молодь. Ансамбль в своєму складі налічує 130 учасників.

На святковому концерті були присутні: Нестерова О.М. – керуюча справами виконавчого апарату Баришівської районної ради, Ворона В.І. – голова Баришівської районної організації Профспілки Київської області, Бабич Л.М. – начальник відділу культури Баришівської РДА, Головерда С.А.- директор Баришівського ЦПР «Мрія».

Ансамбль показав справжнє свято танцю. Були представлені різноманітні хореографічні композиції. Наймолодші учасники ансамблю – підготовча група продемонстрували свої вміння з сучасної хореографії виконавши композицію «Раз ладошка», не залишили байдужими глядачів і «Сонячні промінчики» у виконанні молодшої групи. Дві середні групи зразкового ансамблю сучасного танцю «Карнавал» вражали неабиякою майстерністю виконання танцювальних номерів, які нещодавно зайняли І місця на Міжнародному конкурсі «ArtВесна 2018» - «Корпорація міньйонів», «Манекени», та інші не менш цікаві номери, а старша група продемонструвала свою хореографічну майстерність у танцях – «На одинці з душею», «Протистояння», «Солдати» та інші. Під час ювілейного концерту, вже випускники ансамблю, а нині студентки хореографічного коледжу – Дарина Бутовська та Оксана Ласійчук презентували свою хореографічну постановку «Діалог з собою». Кожен музичний номер супроводжувався гучними оплесками глядачів.

Наприкінці творчого звіту на сцену запросили Нестерову О. М., Ворону В.І. та Головерду С.А.. Вони звернулись з вдячними словами до вихованців ансамблю та керівника, вручили грамоти та подяки.

Т. Пащук, методист ЦПР «Мрія»

Кiлькiсть переглядiв: 245

Коментарi