Всесвітній день дитини

2013-11-22

/Files/images/DSCN0892.JPG

За ініціатив президента України В.Ф. Януковича 2013 рік був проголошеним, Роком дитячої творчості, а соціальні ініціативи «Діти – майбутнє України» були направленні на створення умов для задоволення освітніх і культурних потреб.

20 листопада 2013 року у Баришівському районному центрі позашкільної роботи «Мрія» була проведена святкова програма присвячена Всесвітньому Дню дитини, у якому взяли участь: Боровко Н.М. – заступник голови Баришівської райдержадміністрації; Слухай Н.М.- начальник управління освіти, молоді та спорту Баришівської райдержадміністрації; Загорулько О.В. – завідувач районним методичним кабінетом Баришівської районної ради; представники офіційної делегації з м. Пулах (Німеччина), понад 200 дітей, серед яких учні загальноосвітніх закладів смт. Баришівка та вихованці ЦПР «Мрія» на чолі з класними керівниками та керівниками гуртків, батьки.

Свято розпочалося оглядом виставки творчих робіт вихованців гуртків та творчого об’єднання «Берегиня» Баришівського ЦПР «Мрія», за нею слідувала ігрова програма «Єднаймося у коло веселкове», святкова концертна програма за участю переможців та учасників районних та обласних заходів, на завершення всі охочі мали можливість відвідати майстер – класи : піскова анімація, з квілінгу, роботи з природнім матеріалом, образотворче мистецтво.

Діти були і завжди залишаються нашим найдорожчим скарбом, гордістю і надією держави.

Т. Аркуша

методист ЦПР «Мрія»

Кiлькiсть переглядiв: 162

Коментарi