«Феєрія моди»

2018-04-02

/Files/images/2017_2018/DSCN4102.JPG

У народі кажуть, що зробити людину красивою можуть два майстри: один з них перукар, а другий – кравець. І справді, вдало підібрані образи в поєднанні одягу та зачіски можуть бути справжніми шедеврами.

Нещодавно в Баришівському центрі позашкільної роботи «Мрія» відбувся творчий звіт гуртків «Крій та шиття» (керівник Макарова Г.В.) та «Перукарське мистецтво» (керівник Качан І.І.) у форматі показу мод «Весна 2018», за участю зразкового ансамблю спортивного бального танцю «Мрія» (керівник Пріхнич Л.І.) та зразкового ансамблю сучасного танцю «Карнавал» (керівник Козачок Л.В.).

У сучасній моді велике значення має маленький штрих, який надає особливого шарму. Вихованці гуртка «Перукарське мистецтво» вміло продемонстрували свої знання на практиці під час створення зачісок для показу мод. Зачіски були виконані у різних техніках та стилях, так зокрема використали такі техніки як: начісування, плетіння кіс з 3, 4, 5 прядок, накручування на плойку звичайну, накручування на плойку гофре.

Вихованці гуртка «Крій та шиття» окрім того, що вчаться власноруч створювати модні колекції одягу так ще й демонструють його на сцені. Неймовірно цікавими виявилися колекції одягу «Подорож до казкового лісу», «Дитячі фантазії», «Квіти». В моделях колекції «Фольклор та сучасність» та «Весна по-українськи» закладений генетичний код Української нації: поклик предків, мудрість віків, що переплітаються з бажаннями та викликами нового покоління. Фінальним під час творчого звіту став показ колекції «Забуті ляльки» у виконанні молодшої групи та випускників гуртка, які 29 березня 2018 року у м. Біла Церква представили Баришівський район в обласному фестивалі – конкурсі театрів мод «Феєрія моди» та зайняли почесне ІІІ місце.

Мода не знає кордонів, їй не потрібні візи і паспорти. Неважливо, куди історія приведе нас, мода завжди буде слідувати за нами. Мода радує кожного з нас. Кажуть, що не можна в моді досягти вічної молодості, все одно колись відстанеш. Але це не так. Щоб зберегти молодість, потрібно одягатися у відповідності з віком. А тому залишайтеся завжди молодими та модними.

Т. Пащук, методист центру

Кiлькiсть переглядiв: 267

Коментарi