Міжнародний день ляльки

2018-03-22

/Files/images/2017_2018/DSCN3913.JPG

На думку багатьох вчених, психологів і педагогів, лялька є основним елементом, через який малюк пізнає світ і самого себе, починаючи від кількох місяців і, можливо, протягом усього життя. Лялька, що несе у собі виховну функцію, - це відображення людини, за допомогою якого вона шукає власне я.

21 березня 2018 року вихованці школи раннього розвитку «Пізнайко» Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія» відвідали виставку ляльок у Баришівському краєзнавчому музеї, присвячену Міжнародному дню ляльки та ляльководів. У виставковому залі були представлені: колекція шарнірних ляльок ручної роботи Кравченка Е.О, серія ляльок «Дами епохи», ляльки в національних костюмах, а також авторські «ляльки-мотанки» «Баришівські красуні» керівника студії образотворчого мистецтва та пісочної анімації Хоменко О.О. Це і ляльки-травнички, і ляльки-подорожниці з маленькими вузликами у руках, ляльки-крупенички, які захищають від недоброго ока, несуть добробут та достаток в оселю.

Діти уважно слухали екскурсовода та розказували про свої ляльки, що принесли із собою.

Дякуємо за змістовну та неймовірно цікаву екскурсію для наших вихованців директору Баришівського краєзнавчого музею Новоградській Людмилі Яківні.

А. Гордійчук, керівник школи раннього розвитку «Пізнайко»

Кiлькiсть переглядiв: 182

Коментарi