А сотню вже зустріли небеса..

2018-02-22

/Files/images/2017_2018/DSCN3285.JPG

А сотню вже зустріли небеса.. Летіли легко, хоч Майдан ридав.. ​ І з кров’ю перемішана сльоза…

21 та 22 лютого 2018 року, вихованці гуртка «Молодіжний клуб» та депутати районної ради учнівського самоврядування «Альянс» (керівник гуртка, координатор Пащук Т.Г.) Баришівського ЦПР «Мрія» провели виховну годину до Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні для гуртківців центру.

Метою заходу було ознайомити вихованців гуртків початкового та основного рівнів навчання із історичним та суспільним значенням Революції Гідності, короткими життєписами деяких героїв Небесної Сотні, розкрити суть подвигу Небесної Сотні, вшанувати героїзм українських захисників і тих, які полягли, і тих, які сьогодні зі зброєю в руках захищають суверенітет України, виховати патріотичну свідомість, розвивати бажання стати гідними громадянами України.

В ході заходу, використавши метод «Асоціативний кущ» дізналися, які відчуття у дітей виникають при слові «війна»? Вразило те, що діти молодшого шкільного віку по дорослому відповіли на це запитання.

Також ознайомили дітей з подіями, які відбувалися в центрі нашої країни м. Києві під час Революції Гідності, яка проходила з листопада 2013 по лютий 2014 рр., і чому саме в лютому ми вшановуємо пам’ять загиблих Героїв Небесної Сотні.

Хвилину мовчання присвятили Героям Майдану та всім загиблим за незалежність і суверенність України.

Незважаючи на усі негаразди, що відбуваються зараз, всі ми прагнемо одного - миру, спокою, міцної та квітучої держави та чистого неба над головою.

Діти під час заходу долучилися до флешмобу «Квітка для Героя», виготовляли об’ємні квіти для захисників нашої держави, які перебувають в зоні проведення антитерористичної операції на Сході України.

А. Розумець, вихованка гуртка,

голова комісії преси та інформації РРУС «Альянс»

Кiлькiсть переглядiв: 263

Коментарi