• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Майстер – клас в гуртку «Крій та шиття»

Майстер – клас в гуртку «Крій та шиття»

2018-01-12

/Files/images/2017_2018/26233014_1635940426500051_2924048772485766324_o.jpg

Канікули в учнів ЗНЗ району в самому розпалі, а у Баришівському центрі позашкільної роботи «Мрія» проводяться навчальні заняття згідно з розкладом та цікаві майстер – класи відповідно до плану роботи на період зимових канікул.

Розпочали тиждень (09.01.2018р.) з майстер – класу в гуртку «Крій та шиття» (керівник Макарова Г.В.) – «Мода ХХІ століття».

В ході майстер – класу керівник зазначила: «Мода початку ХХІ століття - це зухвале порушення тих правил і тенденцій в стилі, які сформувалися протягом попереднього часу. Розширюються межі допустимого, дозволяється поєднувати непоєднуване. Якби в кінці минулого століття хто-небудь насмілювався так комбінувати стилі в одному комплекті, то він ризикнув би бути не зрозумілим і записаним в розряд «диваків» або ж найгірше одягнених людей. Історія моди ХХІ століття ще не написана, але основними тенденціями, які диктують нам світові подіуми і фешн-блогери, є сміливість і схильність до експериментів, що дозволить створити свої неповторний стиль. Головними нововведеннями в комбінуванні стилістичних напрямів в ХХІ столітті є носіння футболок з принтом у поєднанні з класичним костюмом; літні сукні з байкерськими куртками з деніму або шкіри і масивними військовими черевиками; класичний стиль в міксі з етнікою, а мереживо - зі стилем мілітарі».

Під час майстер – класу всі бажаючи мали змогу спробувати себе у ролі дизайнера одягу та моделі, примірявши на себе оригінальні сукні пошитті власноруч вихованцями гуртка «Крій та шиття».

Т. Пащук, методист центру

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi