• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Майстер - класи під час осінніх канікул

Майстер - класи під час осінніх канікул

2017-11-03

/Files/images/2017_2018/DSCN1489.JPG

Впродовж двох днів, 02 – 03 листопада 2017 року, в гуртках Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія» продовжились цікаві та пізнавальні майстер – класи для гуртківців та всіх бажаючих.

Свою майстерність та вправність продемонстрували: вихованці гуртка «Перукарське мистецтво» разом з керівником Качан І.І. – провівши майстер - клас «Коса - дівоча краса»; вихованці гуртка «Авіамодельний» (керівник Шабат А.В.) провели незабутній майстер - клас з використанням мультимедійного обладнання; разом з вихованцями зразкового ансамблю сучасного танцю «Карнавал» (керівник Козачок Л.В.) присутні під час майстер - класу поринули у дивовижний світ танцю, вивчивши основні рухи хіп-хопу; не менш пізнавальними та корисними були майстер-класи у гуртку «Українська народна вишивка» (керівник Ганжа Л.О.) під час якого вишивали серветки на осінню тематику та в гуртку «Крій та шиття» (керівник Макарова Г.В.) де кожен з учасників мав змогу власноруч створити «Подарунок найдорожчим».

Майстер-класи – це один із способів переключити увагу дітей зі штучного інтернетного життя – мультфільмів, «войнушок», статусів та аватарок до реального спілкування.

Т. Пащук, методист центру

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi