Цікаві та пізнавальні майстер класи

2017-11-01

/Files/images/2017_2018/DSCN1333.JPG

З початком осінніх канікул у загальноосвітніх навчальних закладах в гуртках Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія», окрім навчальних занять, керівники гуртків проводять майстер – класи для всіх бажаючих згідно плану роботи на період осінніх канікул з 30.10.2017р. по 05.11.2017р..

Так, зокрема 31 жовтня 2017 року було проведено два майстер класи у гуртках: «Прикрась свій дім» (керівник Ювченко Н.В.) – «Осінній букет» техніка бісероплетіння, студія образотворчого, декоративно – прикладного мистецтва та пісочної анімації «Палітра» (керівник Хоменко О.О.) – в гостях у юних майстрів студії.

01 листопада 2017 року було проведено шість майстер – класів, а саме: психологічний тренінг «Ярмарок професій» (практичний психолог Наконечна С.І.), «Обереги для моєї родини» - гурток «Рукоділля і флористика» (керівник Дорошенко І.М.), екологічна година «Крок до природи» - гурток «Юні друзі природи» (керівник Яценко М.О.), в гостях у юних майстрів студії - студія образотворчого, декоративно – прикладного мистецтва та пісочної анімації «Палітра» (керівник Хоменко О.О.), у творчій майстерні чарівного клубка – гурток «В’язання» (керівник Нікіфорова Л.М.), майстер клас зі спортивного бального танцю – зразковий ансамбль спортивного бального танцю «Мрія» (керівник Пріхнич Л.І.).

Під час проведення майстер класів кожен з керівників поділився з присутніми своїм досвідом та знаннями зі свого напрямку роботу. Всі присутні, які долучилися до творчого процесу задоволені результатом, отримали позитивні емоції, гарний настрій та нові знання та навички, якими обов’язково поділяться зі своїми рідними та друзями.

Т. Пащук, методист центру

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi