Школа раннього розвитку «Пізнайко»

2017-09-29

/Files/images/2017_2018/186.JPG

У затишному куточку селища Баришівка, у центрі позашкільної роботи «Мрія» шостий рік поспіль відкрила гостинно двері для дошкільнят Школа раннього розвитку «Пізнайко». Заняття тут проходять цікаво й легко, а також спрямовані на підготовку дитини до школи не тільки інтелектуально, але й психологічно. Школа раннього розвитку ставить собі за мету формувати основні навички поведінки дитини в новому середовищі, полегшити процес адаптації у колективі.

Навчально-виховний процес у групах художньо-естетичного розвитку – це не лише навчальні заняття, але й щоденна ранкова зарядка, бесіди на найрізноманітніші теми та святкові розважально-пізнавальні програми: «Осінній вернісаж», «День іменинника», «Новорічна феєрія», «Свято 8 березня», Випускний бал» та багато ін.

Уважність, повагу, чутливість, довіру знаходить дитина в наших стінах. Взаємовідносини та спілкування педагогів із дитиною будується на розумінні того, що кожна дитина індивідуальна та здатна до неперервного розвитку. Ми розуміємо неповторність кожної дитини та турбуємося, щоб вона росла здоровою і розвивалася у відповідності до власного потенціалу.

Гордійчук А.В. керівник школи раннього розвитку «Пізнайко»

Кiлькiсть переглядiв: 183

Коментарi