Велопохід І категорії складності

2017-07-13

/Files/images/DSCN0525.JPG

В період з 04 по 11 липня 2017 року група туристів, вихованців гуртка спортивний туризм Баришівського ЦПР «Мрія», учнів Селищанського НВК у складі 8 осіб, на чолі з керівником гуртка «Спортивний туризм» Гаращенко Андрієм Вікторовичем та його заступником Різником В.А., здійснили туристсько – краєзнавчу експедицію з активним способом пересування (велосипедний похід І категорії складності) «Мій рідний край» по Київській та Черкаській області за маршрутом: смт. Баришівка – м. Переяслав – Хмельницький – т/б «КАНІВРИБА» (м. Канів) – с. Горбані – м. Яготин – смт. Баришівка.

В ході експедиції група більш детально ознайомилась з життєвим та творчим шляхом Т.Г. Шевченка, відвідавши музеї, пам’ятні знаки. Найбільше запам’яталася поїздка до меморіального комплексу «ТАРАСОВА ГОРА» (м. Канів, Черкаська область).

Туристський похід відбувся за сприяння та підтримки начальника управління освіти, молоді та спорту Баришівської райдержадміністрації Коцюрбія В.В., голови Баришівської селищної ради Вареніченка О.П.(виділенні кошти на придбання велосипедних баулів), директора Баришівського ЦПР «Мрія» Головерди С.А.. Велосипеди, на яких група здійснила подорож, були передані в користування гуртка «Спортивний туризм» Баришівського ЦПР «Мрія» партнерством Баришівка – Пуллах.

Кiлькiсть переглядiв: 223

Коментарi