• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Чемпіонат ЦР ВГО Фізкультурно-спортивного товариства "Спартак" з Комбат самозахист ІСО.

Чемпіонат ЦР ВГО Фізкультурно-спортивного товариства "Спартак" з Комбат самозахист ІСО.

2017-05-03

/Files/images/18198562_1386748218085941_2254984898412390568_n.jpg

29.04.2017 в Павлограді пройшов відкритий Чемпіонат ЦР ВГО Фізкультурно-спортивного товариства "Спартак" з Комбат самозахист ІСО. Баришівський клуб Джубат і вихованці ЦПР "Мрія" керівник Шевелюк В.С. виставили 8 спортсменів.

Наш тренер Шевелюк Віталій, провів напружений фінальний бій і став переможцем загань. Аліна Лисенко у своїй ваговій категорії зустрілася з суперницею з Дніпра, над якою здобула перемогу, показавши красу справжнього жорсткого бою і впевнене звання чемп…іонки. Тимофій Томчук наймолодший спортсмен семи років, провів 2 бою, які виграв однозначним рішенням суддею, завоював золото змагань.

Радіон Куц в полуфіналі в 1 раунді переміг нокаутом. А у фінальному бою у 2 раунді закінчив бій достроково нокаутом. Завоювати золото і звання чемпіона.
Артур Балаян в своєму поєдинку показав характер і прагнення до перемоги. завоювати золото на своїх третіх змаганнях.
З Яною Кожуховського зустрілася більш досвідчена противниця, хоч наша спортсменка не виграла але провела бій гідно, здобувши другу место.
Віктор Бабенко провів 2 поединки, де в першому бою переміг, а в фіналі не вистачило досвіду здобути перемогу і здобув другу сходинку пьедестала.
Проти Іллі Куц вийшов дуже хороший бій так як противник був набагато досвідчений, але бій провів дуже добре, змусивши нервувати тренерів противника.

Всі дуже задоволені своїми досягненнями на змаганнях, адже попрацювати зі спортсменами далеких міст України не завжди вдається. Ми любимо і віримо в те чим ми займаємось і це дає нам сили в поединках.

Кiлькiсть переглядiв: 140

Коментарi