• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Професія перукаря в сучасному житті людини

Професія перукаря в сучасному житті людини

2017-04-07

/Files/images/DSCN9213.JPG

Перукар - це одна з найдавніших і шанованих професій.

Робота перукаря - це робота з кожною людиною окремо, що вимагає врахування її характеру, індивідуальності і смаку. Творчий процес створення зачісок і стрижок знаходиться в близькій спорідненості з творчістю в будь-якому іншому виді людської діяльності. Робота по виконанню зачісок і стрижок по суті своїй найближче до мистецтва скульптора.

6 квітня 2017 року у Баришівському ЦПР «Мрія» відбувся творчий звіт гуртка «Перукарське мистецтво» (керівник Качан І.І.). На звіт завітали: директор Баришівського ЦПР «Мрія» - Головерда С.А., заступник директора з навчально – виховної роботи – Анучина Л.В., культорганізатор – Обухова О.В., методист – Пащук Т.Г., батьки та друзі вихованців.

Вихованці гуртка під час творчого звіту провели майстер клас по створенню зачісок у різних стилях. Моделей для зачісок обирали гуртківці самостійно, серед яких були гуртківці, друзі та родичі. В процесі створення образів у різних стилях, юні перукарі використовували свої раніше набуті знання з даної теми, та доповнили відповідним макіяжем.

Більше фото тут wym-1491575424052

Т. Пащук, методист центру

Кiлькiсть переглядiв: 1819

Коментарi