«В нас є Х-фактор»

2017-04-04

/Files/images/DSCN9071.JPG

31 березня 2017 року у Баришівському ЦПР «Мрія» відбувся творчий звіт «В нас є Х- фактор» народного художнього колективу театру-студії «Пілігрими».

На звіт юні театрали запросили батьків, друзів і всіх поціновувачів театрального мистецтва. І хоч березневий вечір видався холодним та дощовим, у залі панувала справжня весна – тепла, дружня і привітна. Свій звіт юні актори розпочали етюдом «Доброта серця». Від самих маленьких і до дорослих учасників кожен намагався донести глядачеві тепло своїх сердець. Театрали, разом з глядачами пригадали всі свої виступи за 2016-2017 навчальний рік. Найкращі роботи ввійшли до показу. Молодша група порадувала глядачів сценками «Сусідки-пліткарки» та невеличкою постановкою по п’єсі О. Олеся «Бабусина пригода», середня група розповідала про свої «шкільні» проблеми у сценках «Із життя школярів». Пригадали також усі березневі свята, а їх було чимало: 8 березня, Шевченківські дні, та найважливіше для акторів – «День театру».

Вечір складався з двох частин: поетичної – вірші читали переможці обласних та Всеукраїнських фестивалів і конкурсів; і власне з самого спектаклю – «Х-фактор за холодильником».

Весела та іронічна пародія на популярне ток-шоу не залишила байдужими глядачів.

Ведучою звітного показу юних акторів була керівник колективу Масюк Н.М.

Двогодинний вечір пройшов як одна мить, лишивши по собі гарний настрій, відчуття прекрасного і легкий сум від прощання в кінці. І хоч вечір закінчився актори говорили глядачеві до побачення, до нових зустрічей з театром, з прекрасним і високим мистецтвом. І хочеться подякувати всім, хто прийшов на зустріч з «Пілігримами». До нових зустрічей! До нових вистав!

К. Кукоба,

вихованка театру-студії «Пілігрим»

Кiлькiсть переглядiв: 201

Коментарi