Участь у Міжнародному конгресі

2017-03-29

/Files/images/17555296_756559551184778_1641593259_n.jpg

28 березня 2017 року у Броварах відбувся Міжнародний конгрес «Освіта Київщини в європейському вимірі», приурочений до 85-річчя утворення Київської області. У заході взяли участь представники різних країн – Азербайджану, Білорусії, Ізраїлю, США, Великобританії, Польщі, Японії, Китаю, Швейцарії та інших.

У роботі конгресу взяли участь Міністр освіти та науки України Лілія Гриневич, голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган, Президент Національної академії педагогічних наук Василь Кремень, директор департаменту освіти і науки КОДА Віра Рогова.

Прийняла участь у Міжнародному конгресі і делегація у складі 12 чоловік кращих освітян Баришівщини на чолі з заступником начальника управління освіти, молоді та спорту Баришівської районної державної адміністрації – Гапич С.Б. та головою Баришівської районної профспілкової організації освітян – Вороною В.І..

Окрім представників освіти у роботі конгресу взяла участь вихованка Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія», учасниця народного художнього колективу театру – студії «Пілігрими», депутат районної ради учнівського самоврядування Баришівщини «Альянс» - Конограй Ірина, яка мала можливість виступити під час панельних дискусій по темі: «Зміцнення зв’язків та розвиток співробітництва громад міст – побратимів Баришівка (Україна) – Пуллах (Німеччина)», в ході свого докладу поділилася власними спогадами перебування у Німеччині в рамках реалізації проекту співробітництва.

Т. Пащук, методист центру

Кiлькiсть переглядiв: 162

Коментарi