«Палітра чарівних квітів»

2017-03-28

/Files/images/DSCN9001.JPG

24 березня 2017 року у Баришівському центрі позашкільної роботи «Мрія» відбувся творчий звіт студії образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Палітра» (керівник Хоменко О.О.).

Зустрічала гостей закладу яскрава, різнобарвна виставка робіт «Космічні фантазії», яка була стилізована під ракету. Прикрасою виставки було фото першого космонавта незалежної України Леоніда Каденюка з особистим підписом, який презентувала гуртківцям колишня вихованка студії «Палітра». Другий напрямок дитячої творчості, представлений на виставці – декоративні роботи із пластиліну на склі.

Діти, батьки, працівники центру та запрошенні гості – члени спілки художників Баришівщини, (виставка яких нещодавно проходила у ЦПР «Мрія»), утворили своєрідне коло однодумців, і атмосфера на святі була затишна. Домашня, як у великій родині.

«Багато яскравих сюжетів, кропітка дитяча робота, охайність»,- такі відгуки робили присутні.

Рамки, пластилін, кольоровий картон, фарби – це те, що необхідно для ручної праці, для робіт, які потім прикрашають оселі діток, створюючи затишок та поліпшують естетичний смак. За ці матеріали – подяка батькам та керівництву ЦПР «Мрія», які допомагають нашим дітям втілювати у життя свої фантазії.

Справжнім подарунком для вихованців студії і всіх присутніх був майстер клас від художниці пані Заїри Коваленко «Чарівні квіти». Майстриня розпочала уквітчувати художнє полотно, а гуртківці завершували цю роботу. Дякуємо за досвід та яскравість. Одночасно з цим, керівник студії Хоменко О.О. розповідала, що саме символізує той чи інший колір, вибраний юними художниками для створення своєї квітки.

Після слайд – фільму про творче життя студії «Палітра» протягом цього навчального року, відбулося нагородження переможців районних та обласних конкурсів. Заступник директора з навчально – виховної роботи центру Анучина Л.В. вручила почесні грамоти переможцям районного конкурсу «Космічні фантазії» та «Український сувенір» - Єві Суділовській та Яні Ляхуті. Переможцями обласного етапу Х Міжнародного конкурсу еколого валеологічної спрямованості «Вода – джерело життя» стали: Романов Артур (І та ІІ місце, номінації «Вірш про воду», малюнок «Підводний коник стрибунець»), Іщенко Анна (ІІ місце, номінація малюнок на тлі води). Почесною грамотою – сертифікатом за приз глядацьких симпатій від Міжнародного благодійного фонду «Інше життя» був нагороджений Іван Болохов в номінації «Вигадай казку». Вітаємо переможців.

Керівник гуртка «Палітра» висловила щиру подяку адміністрації центру за допомогу і підтримку, гуртківцям за активну участь у конкурсах, виставках, акціях та масових заходах впродовж навчального року.

Завершився творчий звіт вже традиційно «солодким столом» для вихованців студії та гостей.

Дякуємо всім хто завітав на творчий звіт студії образотворчого та декоративно – прикладного мистецтва «Палітра».

М. Яценко, методист центру

Кiлькiсть переглядiв: 231

Коментарi