«Ритми весни»

2017-03-07

/Files/images/DSCN8584.JPG

5 березня 2017 року, вже традиційно на передодні свята 8-го Березня у Баришівському центрі позашкільної роботи «Мрія» у цей чудовий весняний день відбувся творчий звіт учасника та переможця обласних і Всеукраїнських оглядів-конкурсів хореографічних колективів, лауреата і дипломанта міжнародних фестивалей мистецтв зразкового ансамблю спортивного бального танцю “Мрія”, незмінним керівником якого є прекрасна жінка, майстер своєї справи Пріхнич Лариса Іванівна.

І ця зустріч з колективом повела нас у світ чарівного і вічного мистецтва – у світ танцю. А розпочав цю подорож вічно молодий, легкий і елегантний, усім знайомий вальс – у виконанні старшої групи та випускників колективу.

Програму святкового концерту складали масові та дуетні композиції європейських, латиноамериканських і сучасних танців. І молодші, і середні, і старші учасники зразкового ансамблю спортивного бального танцю «Мрія» передали глядачам всю красу бальної хореографії. Із особливим задоволенням зал зустрів свого улюбленця – Олександра Малюгу, який у дуеті з Вікторією Макаровою виконав дві танцювальні композиції: вальс «Дотик душі» та румбу «Історія одного кохання». Не менш захоплючим був танець від випускників ансамблю Вікторії Кондратенко та Євгенія Красножона - «Елегія». Найбільшим відкриттям став виступ експерементальної групи ансамблю, які зачарували своєю експресією у виконанні «Супер танго».

Щасливих посмішок, весняного настрою побажав народний аматорський ансамбль сучасного бального танцю “Юність” районного будинку культури, керівником якого є Людмила Гудим, і подарували всім присутнім хореографічну композицію «Королева краси».

Майстерно, з використанням ліричної поезії, вела концертну програму Дар’я Обухова.

Т.Пащук,

методист ЦПР «Мрія»

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi