• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • А сотню вже зустріли небеса… Летіли легко, хоч Майдан ридав…

А сотню вже зустріли небеса… Летіли легко, хоч Майдан ридав…

2017-02-22

/Files/images/16832370_1317325608361536_9174870770460906756_n.jpg

22 лютого 2017 року в актовій залі Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія», вихованцями гуртка «Молодіжний клуб» (керівник Т.Г. Пащук), для гуртківців центру була проведена виховна година «Герої не вмирають, вони живуть у наших серцях», присвячена пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Мета заходу: розширювати знання гуртківців про події Євромайдану, виховувати почуття патріотизму, відданості державі, народові.

Під час виховної години: гуртківці розповіли про події на Євромайдані, які відбувались три роки тому; познайомили з історією життя Героїв Небесної Сотні; переглянули відеофільм про Революцію Гідності та події на Майдані, де за офіційними даними загинуло більше сотні людей; розмістили паперових голубів на чорній тканині в знак миру та завершення військових протистоянь на Сході нашої держави.

В ході заходу всі присутні хвилиною мовчання вшанували Героїв Небесної Сотні та всіх загиблих за цілісність та незалежність нашої України.

«Поважаймо себе, державу, тоді інші країни поважатимуть нас. Любіть і бережіть Україну, бережіть себе. Слава Україні! Героям слава!» - такими словами керівник гуртка «Молодіжний клуб» завершила захід після акапельного виконання державного гімну України.

А. Розумець, голова комісії преси та інформації РРУС «Альянс»

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi