Новий рік у дошкільнят

2016-12-23

/Files/images/DSCN7829.JPG

Чарівниця-зима завітала до нашого краю. Все навкруги стало світлим, білосніжним, чарівним. Озирнувшись навколо розумієш, що світ став схожим на казку. Все ніби завмерло в очікуванні дива, а диво, як відомо, приходить до того, хто його чекає.

Новий рік - одне з найбільш таємничих, урочистих і родинних свят, яке обіцяє здійснення мрій кожному, хто вірить у дива. Очікують дива не тільки діти, але й дорослі.

У чудовій та урочистій атмосфері 23 грудня 2016 року у Баришівському центрі позашкільної роботи «Мрія» зібралися батьки, діти та керівники школи раннього розвитку, зазвучала чарівна мелодія і розпочалися дива.

Діти розповідали вірші, співали пісні. Всі грали в ігри із сніжками, сніжинками, рукавичками, батьки складали сніговика із повітряних кульок, діти малювали листівку на піску.

Завітали на свято Дід Мороз, Снігуронька, Бабуся Яга та чарівний мішок із подарунками. Всі діти отримали подарунки від Діда Мороза та подарували батькам, виготовлені власноруч листівки,

Так хочеться, щоб ця святкова мить надовго залишилася у дитячих спогадах, а в серденьках жила віра в чудо, добро і хороших людей.

Гордійчук А.В. керівник школи раннього розвитку ЦПР «Мрія»

Кiлькiсть переглядiв: 441

Коментарi