• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Самоврядування – крок до дієвих реформ

Самоврядування – крок до дієвих реформ

2016-12-19

/Files/images/wIWrSEpD6T0.jpg

15 грудня 2016 р. у приміщенні Київської обласної державної адміністрації та Київської обласної ради відбувся день учнівського та студентського самоврядування «Самоврядування – крок до дієвих реформ».

Захід проведено за участі голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Горгана та голови Київської обласної ради Ганни Старикової. На зустріч було запрошено близько 200 дітей та учнівської молоді, педагогів-координаторів органів учнівського самоврядування, депутатів Київської обласної ради.

Баришівську районну раду учнівського самоврядування «Альянс», представляли: Бородавка Віталій – заступник голови РРУС «Альянс» та Куницька Анна – голова комісії культури та дозвілля РРУС «Альянс», на чолі з координатором Пащук Т.Г..

Організатори заходу – департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації, Комунальний заклад Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».

Зустріч очільників області з дітьми-лідерами відбулася у форматі діалогу. Діти презентували досягнення в реалізації соціально значущих проектів й отримали можливість задавати запитання Олександру Горгану та Ганні Стариковій, які ділилися із загалом секретами власного успіху, обговорювали різні питання розвитку освіти, організації дозвілля дітей, їх участі в цікавих і важливих конкретних справах на благо розвитку Київщини.

/Files/images/L4NchgNI6vA.jpgУ рамках дня учнівського самоврядування дітей-лідерів Віталій Бородавка отримав подяку від голови Київської обласної державної адміністрації за високий рівень соціальної активності, вагомий внесок у розвиток самоврядування дітей та учнівської молоді Київської області та взяв участь у стажуванні на базі структурного підрозділу Київської обласної державної адміністрації – департаменту освіти і науки.

Т. Пащук, методист ЦПР «Мрія»

Кiлькiсть переглядiв: 180

Коментарi