«Я буду жити, бо я хочу жити»

2016-09-27

/Files/images/9IY9nR4k49s.jpg

«Я буду жити, бо я хочу жити»

І. Я. Франко

Під такою назвою відбувся 24 вересня 2016 року І відкритий фестиваль читців, присвячений 160 – річчю від дня народження І.Я Франка. Гостинний Бориспіль зустрічав гостей з всієї Київської області. Баришівку на конкурсі представили вихованці Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія», учасники народного театру – студії «Пілігрими»: Дудка Дмитро, Караульний Станіслав та Конограй Ірина (керівник Масюк Н.М.).

Конкурс проходив по трьох вікових категоріях від 9 до 18 років та у двох номінаціях «Краще декламування твору І. Франка» та «Авторські твори» присвячені І.Я .Франко. Загалом участь брали близько 100 конкурсантів.

Компетентне журі у складі Голови Члена національної спілки письменників України, Українського поета і співака, Заслуженого артиста України, Заслуженого діяча мистецтв України – В.В. Женченка; Члена національної спілки письменників України, Заслуженого працівника народної освіти Української РСР, нашого земляка (с. Борщів) – М.М. Боровка та директора муніципального театру м. Бориспіль – С.В. Бевз, визначили переможців конкурсу.

Наші театрали Дмитро Дудка та Стас Караульний – стали Лауреатами конкурсу, а Ірина Конограй стала переможницею, виборовши І місце у старшій віковій категорії, і була нагороджена дипломом, кубком та іменними книгами члені журі, а також отримала разом з керівником колективу запрошення на творчий вечір В.В. Женченка з нагоди його 80 – річчя, де буде вітати ювіляра.

Н. Масюк, керівник театру – студії «Пілігрими»

Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi