Подорож до країни мрій

2016-09-12

/Files/images/DSCN6723.JPG

09 вересня 2016 року у Баришівському центрі позашкільної роботи «Мрія» відбувся День відкритих дверей «Подорож до країни мрій», приурочений початку нового 2016 – 2017 навчального року.

На подвір’ї закладу усіх радо зустрічали казкові герої та вихованці гуртка «Стань творцем свого життя» (керівник Пащук Т.Г.), які запрошували до закладу.

Цього року учні, педагоги та батьки поринули у цікаву подорож гуртків центру разом з Пеппі та директором закладу Головердою С.А. На святковій сцені свою виконавську майстерність продемонстрували перед глядачем вихованці: народного художнього колективу театру-студії «Пілігрими» (керівник Масюк Н.М.), зразкового ансамблю спортивного бального танцю «Мрія» (керівник Пріхнич Л.І.), зразкового ансамблю сучасного танцю «Карнавал» (керівник Козачок Л.В.), авіамодельного гуртка (керівник Шабат А.В.), студії образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва та пісочної анімації «Палітра» (керівник Хоменко О.О.) та гуртка «Хортинг» (керівник Шевелюк В.С.). Керівники гуртків ЦПР «Мрія» зі сцени рекламували та запрошували до себе на заняття учнів різних вікових категорій.

Наприкінці заходу заступник з навчально-виховної роботи Анучина Л.В. подякувала всім хто прийшов на день відкритих дверей, і не є байдужими до роботи закладу.

Підготувала та провела захід культорганізатор центру Обухова О.В..

Більше фото тут wym-1473683378361

Пащук Т., методист центру

Кiлькiсть переглядiв: 211

Коментарi