• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вітаємо!!!!Кращі творчі колективи Баришівщини підтвердили почесні звання “Народний художній колектив” і “Зразковий хдожній колектив”

Вітаємо!!!!Кращі творчі колективи Баришівщини підтвердили почесні звання “Народний художній колектив” і “Зразковий хдожній колектив”

2016-08-30

/Files/images/1322148720.jpg

Навесні 2016 року 2 творчих колективи Баришівщини атестувались на підтвердження почесних звань «Зразковий художній колектив» і «Народний художній колектив». Відповідно до Наказу МОН № 996 від 18.08.2016 “Про присвоєння, підтвердження, позбавлення почесних звань “Народний художній колектив” і “Зразковий художній колектив” на підставі рішення експертної комісії Міністерства освіти і науки України з питань присвоєння почесних звань творчим колективам підтверджено почесні звання «Зразковий художній колектив» і «Народний художній колектив»: Народний художній колектив театр-студія "Пілігрими" (керівник Масюк Наталія Миколаївна) та Зразковий ансамбль спортивного бального танцю "Мрія" (керівник Пріхнич Лариса Іванівна).

Щиро вітаємо вихованців та їх керівників з почесними званнями, які вони отримали заслужено. Бажаємо вам нових успіхів та творчих злетів і перемог! Ви молодці! Ми пишаємося вами!

Пащук Т. методист центру

Кiлькiсть переглядiв: 132

Коментарi