«Весняний карнавал»

2016-05-10

/Files/images/193.JPG


У кожної людини є своє, особливе, улюблене свято, якого чекають з нетерпінням, ретельно готуються, обирають вбрання та проводять у солодкому передчутті декілька днів напередодні нього.
Для близько ста вихованців зразкового ансамблю сучасного танцю «Карнавал» таким святом є щорічний звітний концерт, що відбувся 6 травня в центрі позашкільної роботи «Мрія».

До уваги глядачів та почесних гостей були представлені композиції різноманітних стильових жанрів: контемп, джаз-модерн, хіп-хоп; номери, котрі вже отримали призові місця на міжнародних конкурсах, та ті, на які ще чекає запекла боротьба за першість; свій дебют на сцені продемонстрували також і найменші учасники колективу (вікова категорія 4-6 років).
Півторагодинна феєрія танцю знаково розпочалася з композиції «Стихія», знаково, адже стихія саме цього виду мистецтва поглинула в себе заповнений глядацький зал, то підіймаючи його хвилями захвату, то накриваючи емоційними переживаннями за героїв танцювальних композицій.
Запал та енергетика, якими володіє невтомний керівник колективу—Козачок Людмила Володимирівна, передались і її вихованцям, адже спостерігаючи за ними, хотілось, щоб шоу продовжувалось. Ніби відчуваючи бажання глядачів, вони саме це і пообіцяли останньою композицією «The show must go on». Останньою на цьому звітному концерті, але, сподіваємось, не останньою у творчому доробку колективу.
Я. Провотар, вихованка ансаблю

Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi