«ArtВесна 2016»

2016-05-06

/Files/images/wRdxtJZNTpw.jpg


В Київському університеті імені Бориса Грінченка наприкінці квітня відбувся 16-ий Міжнародний фестиваль танцю «ArtВесна 2016». Вже вкотре його учасниками стали вихованці Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія».

Зразковий ансамбль спортивного бального танцю «Мрія» (керівник—Пріхнич Лариса Іванівна) представив до уваги почесного журі, на чолі з народним артистом України, професором кафедри хореографії Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка – Григорієм Чапкісом, танцювальну композицію «Києве мій» у виконанні колишніх випускників та старшої групи ансамблю і здобув перше місце в номінації «Формейшн. Дорослі.»
Зразковому ансамблю сучасного танцю «Карнавал» (керівник—Козачок Людмила Володимирівна) була надана почесна місія відкриття фестивалю композицією «Шоу продовжується» (перше місце в категорії «Дорослі. Формейшн. Сучасний естрадний танець»). Також були представлені дует «Не йди» (солісти колективу Бутовська Дарія та Аксьон Андрій зайняли перше місце у своїй номінації), дует мішаної вікової категорії «Дитинство у вогні» (Войталик Анастасія та Провотар Ярослава посіли друге місце), композиція «Шторм» у вільній танцювальній категорії юніорів – також друге місце, друге місце отримав і номер «Вечірка» у виконанні середньої групи колективу «Карнавал».
Поїздка на Міжнародний фестиваль танцю «ArtВесна 2016» для зразкових ансамблів завершилась більш, ніж вдало, оскільки, серед представлених ними шести танцювальних композицій, шість отримали призові місця, серед яких немає жодного третього.
Колекція нагород центру позашкільної роботи «Мрія» за досягнення його вихованців поповнилась ще на 6 кубків, 4 медалі та низку дипломів, а справжнім визнанням для хореографів та їх колективів стала гаряча підтримка глядацького залу та схвальні відгуки почесного журі.
Я.Провотар,
вихованка зразкового ансамблю сучасного танцю «Карнавал»

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi