• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Змагання з велосипедного та водного туризму

Змагання з велосипедного та водного туризму

2016-04-20

/Files/images/QvP5F5gqpv8.jpg

Згідно наказу департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 17 березня 2016 року за № 87, відповідно до Положення про Чемпіонати України з видів туризму, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту від 30 травня 2012 року № 642, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 18 червня 2012 року з № 992/21304, та з метою популяризації дитячо-юнацького велосипедного та водного туризмі у регіоні, виявлення кращих команд і спортсменів 14-16 квітня в селищі Хохітва Богуславського району відбулися обласні змагання з велосипедного та водного туризму серед учнівської молоді Київщини.

Вперше активну участь у змаганнях взяли вихованці гуртків спортивного туризму Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія» учні Баришівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. М.Зерова та Баришівського НВК керівники: Анучин І.В., Болохов І.В., Гаращенко А.В.

Учасники змагань подолали комплексну дистанцію з елементами фігурного водіння велосипеду, тріалу, велокросу та «Велоралі».

В змаганнях з водного туризму успішно пройшли дистанції «Слалом», «Рятувальні роботи» та «Ралі».

Змагання викликали ще більше бажання гуртківців в засвоєнні знань, умінь і навичок з велосипедного та водного туризму.

Керівник гуртків спортивного туризму Баришівського ЦПР «Мрія» Анучин І.В.

Кiлькiсть переглядiв: 114

Коментарi