І знову перемога

2016-03-31

/Files/images/IMG_20160318_171521.jpg

Однією з важливих подій в рамках партнерства та дружби країн є Міжнародний фестиваль мов та культур. Його головна мета – поширення дружби, порозуміння і любові між представниками різних країн та культур, обмін досвідом та знаннями, популяризація вивчення української мови іноземцями та турецької мови представниками інших країн.

До участі у фестивалі було залучено більше ніж 40 навчальних закладів України. Зазвичай завершальною подією Міжнародного фестивалю мов та культур є проведення культурно-розважальних заходів, спрямованих на знайомство з традиціями, звичаями та видами народного мистецтва України та Туреччини. Цього року організатори вирішили розширити кордони події та залучити до участі представників різних країн.

Вихованка гуртка «Образотворче мистецтво» центру позашкільної роботи «Мрія» Гураль Лідія була запрошена на концертну програму та церемонію нагородження фіналістів Українського фіналу ХІV-го Міжнародного фестивалю мов та культур у номінації «Образотворче мистецтво» - в м. Київ «Український дім». Вона здобула ІІ місце, була нагороджена дипломом медаллю та грошовою премією.

Тож, побажаємо Лідії творчих успіхів та натхнення у створенні нових шедеврів.

Л. Горобей керівник гуртка «Образотворче мистецтво» ЦПР «Мрія»

Кiлькiсть переглядiв: 156

Коментарi