Відзначення Дня працівників освіти

2013-10-04

/Files/images/85161950.gif

03 жовтня 2013 року у Баришівському центрі позашкільної роботи «Мрія» відбулося районне свято з нагоди Дня працівників освіти. Щиро привітали освітян голова Баришівської районної державної адміністрації О.В.Бурий, голова Баришівської районної ради С.В.Акулінін, побажавши вдячних вихованців, наснаги, благополуччя і миру в оселях.
Долучилась до привітань начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Н.М.Слухай, побажавши працівникам освітньої галузі щастя, здоров’я, бажання творити і не зупинятися на досягнутому.
За багаторічну сумлінну працю, професіоналізм, особистий вагомий внесок у всебічний розвиток підростаючого покоління та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти спільною подякою голови Баришівської районної державної адміністрації та голови Баришівської районної ради і цінними подарунками нагороджено кращих працівників освітньої галузі району:
Анучину Ларису Володимирівну - заступника директора з навчально - виховної роботи Баришівського центру позашкільної роботи "Мрія"

Качан Інну Іванівну - керівник гуртка «Перукарі» Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія»
Після нагородження для освітян відбувся святковий концерт за участю вихованців дитячої музичної школи, центру позашкільної роботи «Мрія» та ансамблю "Усмішка" с. Недра.

Кiлькiсть переглядiв: 128

Коментарi