"Ритми весни"

2016-03-11

/Files/images/DSCN4869.JPG

Весна – найкраща пора року! Все в природі пробуджується, тягнеться до сонця. Вже традиційно на передодні свята 8 Березня у центрі позашкільної роботи «Мрія» відбувся творчий звіт, ювілейний, зразкового ансамблю спортивного бального танцю «Мрія», керівник Пріхнич Лариса Іванівна за участю вихованців гуртків: «Крій та шиття», керівник Макарова Ганна Василівна; «Українська народна вишивка», керівник Ганжа Лариса Олексіївна; «Перукарське мистецтво», керівник Качан Інна Іванівна та «Образотворче мистецтво», керівник Горобей Людмила Володимирівна - «Ритми весни».

Перед початком заходу була проведена царемонія нагородження жінок - освітян та матерів бійців АТО Баришівського району, з нагоди Міжнародного жіночого дня.

Програму святкового концерту складали масові та дуетні композиції європейських, латиноамериканських і сучасних танців. І молодші, і середні, і старші учасники зразкового ансамблю спортивного бального танцю «Мрія» передали глядачам всю красу бальної хореографії. А вихованці гуртків «Крій та шиття», «Українська народна вишивка» та "Образотворче мистецтво" представили колекції одягу «Весна по – українські» і "Фольклор та сучасність" образи доповнили чарівними зачісками, які виконали вихованці гуртка «Перукарське мистецтво».

Майстерно, з використанням ліричної поезії, вела концертну програму Дар’я Обухова.

Фотозвіт див. тут wym-1457681545056

Т.Аркуша, методист ЦПР «Мрія»

Кiлькiсть переглядiв: 189

Коментарi