• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України.

Районний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України.

2016-01-04

Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України є одним із провідних заходів МАН. Конкурс проводиться з метою духовного, творчого, інтелектуального розвитку дітей країни, виховання їх у дусі патріотизму і демократичних цінностей, створення умов для формування інтелектуального потенціалу нації.

Основними завданнями конкурсу є виявлення і підтримка обдарованих дітей, залучення інтелектуально й творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування активної громадянської позиції учнів, виховання в них самостійності, наполегливості, вміння формувати й обстоювати власну думку.

28 грудня 2015 року у Баришівському ЦПР «Мрія» та Баришівської ЗОШ І – ІІІ ступенів ім. Миколи Зерова відбувся щорічний районний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України. 59 учнів взяли участь у І етапі Конкурсу, працювало 10 відділень, 23 секції (мовознавство, комп’ютерні науки, фізики і астрономії, хімії та біології, літературознавство, фольклористика та мистецтвознавство, науки про Землю, філософії та суспільствознавства, екології та аграрних наук, історії).

Баришівський ЦПР "Мрія" достойно представили вихованці гуртків різних напрямів.

Кiлькiсть переглядiв: 77

Коментарi