Осінній вернісаж

2015-11-24

Журливо музика заграла,

І закружило в вальсі листя.

В країну осінь завітала,

Красива, сонячна, барвиста.

Осінь – це чудова пора року. Часто її називають золотим періодом. Чому запитаєте ви? Коли приходить осінь, усе навколо покривається золотом: дерева, трава. У садку червоніють яблука, красуються грушки. Це дари щедрої господині – осені.

20 листопада 2015 року у Баришівському центрі позашкільної роботи «Мрія» відбулося свято, для наймолодших вихованців центру – дошкільнят, «Осінній вернісаж». У святі взяло участь 23 вихованці гуртка та їх батьки.

Мета заходу: розширити і збагатити знання дітей про осінь; ознайомити дітей із фруктовими та овочевими рослинами, їх значенням; розширити знання про їстівні та отруйні гриби; навчити правилам поведінки на природі; розвивати увагу, мислення, зв'язне мовлення, пам'ять, пізнавальні інтереси; сприяти вихованню любові та дбайливого ставлення до природи; виховувати риси уважного і пильного господаря, формувати бережливе ставлення до результатів праці, екологічну культуру і свідомість дітей; виховувати дружні стосунки.

В ході свята діти мали змогу прийняти участь у цікавих естафетах, пройти смугу перешкод та погратися в гру «Перевези картоплю». Наприкінці заходу батьки пригостили дітей смачними стравами, а саме бабуся Кушніренка Богдана приготувала зрази з м’ясом та капустою, мама Гнєушева Максима та Кучер Каміли насмажили пиріжків з картоплею та дерунів. А від районного товариства Червоного Хреста України (Болохова Л.І.) дітям були надані солодкі напої.

Керівник гуртка та батьківський комітет висловлюють вдячність адміністрації та педагогічному колективу ЦПР «Мрія» за допомогу у підготовці та проведені даного заходу.

Кiлькiсть переглядiв: 198

Коментарi