«Пілігрими» на фестивалі

2015-11-03

/Files/images/DSCN3493.JPG

З 29 жовтня по 01 листопада 2015 року у м. Гостомель Київської області відбувся XV Всеукраїнський фестиваль театрів і цирку «Театральний форум», який є частиною проекту «Відродження починається з духовності», автор Ольга Успенська, засновник організатор фестивалю «Театральний форум». Культурно – оздоровчий центр «Цитадель» (директор Лідія Мельник).

На фестивалі були представлені близько 20 колективів: циркові студії, читці та театральні колективи з усієї України. Народний художній колектив театр- студія «Пілігрими» теж став учасником фестивалю, виступивши в останній день фестивалю і були найменшими його учасниками. Спектакль за п’єсою І. Штока «Божественна комедія», який представляли юні актори, отримав високу оцінку глядачів та членів журі.

Колектив одержав почесне ІІІ місце та нагороди у номінації «За кращу роль» (Назар Бунчук у ролі «Творець»); «Молоде дарування» (Марія Явкун, наймолодша учасниця колективу), а також вихованці колективу: Є. Бодня, Д. Онопрієнко, К. Орлов та Н. Бунчук отримали подяки, медалі та подарунки, як ровесники фестивалю.

Подяками також були нагородженні: голова Баришівської селищної ради О.П. Вареніченко, начальник управління освіти, молоді та спорту Баришівської районної державної адміністрації Н.М. Слухай, директор Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія» С.А. Головерда, голова батьківського комітету Л. Бодня, режисер-постановник, керівник театру-студії «Пілігрими» Н. Масюк та Баришівська районна організація ВО «Свобода», за підтримку колективу та сприяння в участі у фестивалі.

Народний художній колектив театр-студія «Пілігрими» висловлює щиру подяку батькам вихованців, та всім, хто підтримує дитячу творчість і театр.

Незабутня атмосфера фестивалю та творче піднесення спонукає вихованців на нові творчі звершення.

Н. Масюк, керівник театру-студії «Пілігрими»

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi