"Почати з початку..."

2015-10-21

/Files/images/yIizkS-D3_4.jpg

Театр – казковий світ, сплетіння уяви і реальності. Справжнє свято театру відбулося 16 жовтня 2015 року у Баришівському центрі позашкільної роботи «Мрія». Народний художній колектив театр – студія «Пілігрими» святкував своє 25 річчя. На ювілей колективу прийшли давні друзі і шанувальники театру. Як справжній господар, свято відкрив вітальним словом директор ЦПР «Мрія» С.А. Головерда. Він привітав колектив і керівника Н.М Масюк з ювілеєм і вручив грамоти від управління освіти, молоді та спорту Баришівської райдержадміністрації, з побажанням успіху і подальших творчих здобутків.

А далі розпочалося справжнє дійство. Глядачі поринули у минуле разом з акторами згадали, як виник театр – студія «Пілігрими», його назва і його перші виступи, добрим словом згадали випускників колективу. У показі були представлені уривок з п'єси В.Шекспіра «Сон в літню ніч»; поетичну сторінку представляли неодноразові переможці районних та обласних конкурсів читців Є. Бодня, К. Орлов та І. Конограй, а далі була вистава по п'єсі І. Штока «Божественна комедія», якою колись колектив розпочав свій творчий шлях. Ведучою вечора була незмінна – керівник театру Н.М. Масюк.

По завершенню показу привітали колектив випускники, батьки, друзі. Від імені Баришівської районної партійної організації Всеукраїнського об'єднання «Свобода» колектив привітав О.П. Вареніченко – кандидат на посаду селищного голови, він подарував учасникам колективу подарунок і чудові квіти. Далі юних акторів чекали солодкий стіл, організований адміністрацією центру та батьками на чолі з головою батьківського комітету Л. Бодньою.

Колектив висловлює щиру подяку за допомогу у проведенні заходу всім батькам, друзям, адміністрації та колективу центру, Баришівському осередку партії «Свобода». І нехай святковий вечір закінчився та «Пілігрими» знову збираються в дорогу на Всеукраїнський фестиваль до м.Гостомель, що на Київщині.

Є. Бодня,

вихованка театру – студії

«Пілігрими»

Кiлькiсть переглядiв: 184

Коментарi