• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Цікаве життя у таборі відпочинку «Мрія»

Цікаве життя у таборі відпочинку «Мрія»

2015-06-09

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела, яскрава пора – канікули! Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг.

Щороку у Баришівському центрі позашкільної роботи «Мрія» працює табір відпочинку з денним перебуванням «Мрія». З думкою про цікаве та корисне дозвілля керівники гуртків щодня проводять різноманітні ігри, екскурсії та свята.

9 червня 2015 року відбулася конкурсно-розважальна програма «СИЛА та ГРАЦІЯ» з дітками, котрі відвідують табір. Пари учасників конкурсу змагалися в номінаціях:

Зіркова пара;

Найкреативніша пара;

Ти - козачка, я – козак;

Місіс та містер «Поетичність».

Неупереджене журі з числа учасників табору справедливо оцінювало кожен конкурс.

Склад журі, учасників та глядачів діти обирали самі.

8 червня 2015 року усі відпочиваючі активно готувалися до свята: діти розподілили ролі, виготовили картки з оцінками, намалювали грамоти та приготували призи своїми руками.

Програма допомогла розкрити таланти юних, об’єднати і здружити їх між собою, подарувала декілька годин нам усім гарного настрою. А наші учасники повірили в свої сили, коли відчули підтримку глядачів, вболівальників гучними оплесками.

А.В.Гордійчук, Н.М.Масюк

Кiлькiсть переглядiв: 111

Коментарi