Вже до школи нам пора

2015-05-28

/Files/images/g98_-UlYyr8.jpg

Все має свій кінець і свій початок,

І все ж дивують нас роки-чарівники:

Як із маленьких хлопчиків, дівчаток

Так швидко виросли оці випускники?

Випускний бал для дошкільника – це перший важливий крок у доросле життя. Це свято, сповнене радості, надій і сподівань, проте й трохи тривожно цього дня в душах педагогів, дітей і батьків. Адже позаду в дітей залишається казкове і безтурботне дитинство, а попереду зустрічає незвідане шкільне життя.

28 травня у Баришівському центрі позашкільної роботи «Мрія» відбулося випускне свято для найменших вихованців закладу «Вже до школи нам пора».

На свято завітали: Слухай Н.М. - начальник управління освіти, молоді та спорту Баришівської райдержадміністрації та методисти районного методичного кабінету Баришівської районної ради.

Святково прикрашена сцена, музичний супровід та дитячий сміх створювали особливу атмосферу.

Батьки та керівники гуртка висловлюють подяку за активну участь в організації та проведенні свята: С.А.Головерді - директору ЦПР «Мрія», Л.В.Анучиній - заступнику директора, А.Л.Жунь, К.І.Болоховій.

Випускний бал пройшов цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Сподіваємося, що незабутні враження від свята залишаться у наших випускників на все життя.

А.В.Гордійчук, керівник гуртка «Пізнайко»
Більше фото дивись тут wym-1432808404641

Кiлькiсть переглядiв: 152

Коментарi