«Весна у «Київській Русі»

2015-05-18

/Files/images/P1070521.JPG

16 травня 2015 року відбувся обласний дитячий фольклорно-етнографічний фестиваль «Весна у «Київській Русі», який зібрав усіх, хто пройнявся духом відродження традиційного українського народного мистецтва.

Свято об’єднало 1200 дітей області, які демонстрували свої таланти на святковому концерті, творчі роботи - на виставках виробів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва.

Фольклорно-етнографічний фестиваль відвідали керівники та вихованці гуртків художньо-естетичного напряму роботи Баришівського центру позашкільної роботи «Мрія» в кількості 20 осіб.

Делегацію очолила Слухай Надія Михайлівна, начальник управління освіти, молоді та спорту Баришівської районної державної адміністрації.

Гуртківці взяли активну участь в виставці декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Славимо край, де родилися ми!» Були представлені роботи з образотворчого мистецтва, художньої народної вишивки, з піскової анімації, роботи з тканини, бісеру, паперу (техніка квілінг та орігами), обереги, дитячі роботи в’язані гачком та шпицями.

Учасники фестивалю взяли участь в майстер-класах за участю народних майстрів Київщини, переглянули театральне дійство «Слов’янські ігри та забави», святковий концерт «Барви рідної землі».

Під час нагородження переможців обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів, фестивалів, олімпіад нагороду отримала Забула Анастасія, учениця 8 класу Баришівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. М.Зерова за зайняте ІІІ місце в Всеукраїнській учнівській олімпіаді з біології.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Баришівського ЦПР «Мрія» Л.В.Анучина

Кiлькiсть переглядiв: 147

Коментарi