Районний збір лідерів

2015-05-07

/Files/images/IMG_4421.JPG

Лідери - це ті, хто прагнуть зробити все якнайкраще, прагнуть бути першими, вести за собою слабших і намагаються покращити наше життя.

Лідери ж районної ради учнівського самоврядування "Альянс" - це поєднання вищеназваних якостей та наявність у них бажання скоріше зустрітися один з одним.

6 травня 2015 року на базі Баришівського ЦПР "Мрія" відбувся районний збір лідерів учнівського самоврядування. Перш за все ми разом з нашим координатором Аркушою Т.Г. обговорили план роботи, згадали всі наші зустрічі і підвели підсумки навчального року.

Ми, звичайно ж, не могли не згадати про найближче свято, 70 - річчя – від Дня Перемоги. Лідери пригадали деякі події тих страшних років, що торкнулись історії кожної родини. Для вшанування памятті по загиблим 8 - 9 травня, учні виготовили власноруч маки - символи пам’яті. Виготовляючи ці квіти, вкладали душу та думали про світле майбутнє нашої країни.

Після завершення майстер-класу, що провели для лідерів керівники гуртів Макарова Г.В., Дорошенко І.М. та Ювченко Н.В., ми поділились своїми враженнями та емоціями один з одним.

Тепер кожен з лідерів має цю часточку душі - червоний мак. Ми з нетерпінням чекатимемо наступної зустрічі !

М. Корж, голова прес – центру РРУС «Альянс»

Кiлькiсть переглядiв: 103

Коментарi