Звіт гуртків

2015-04-30

/Files/images/DSCN0142.JPG

«Рибі – вода, птахам – повітря, тваринам – ліси, степи та гори. А людині потрібна Батьківщина, адже охороняти природу – означає охороняти Батьківщину».

Під таким девізом 23 квітня 2015 року у Баришівському ЦПР «Мрія» відбувся звіт гуртків «Юні друзі природи» (керівник М.О.Яценко), «Рукоділля та флористика» (керівник І.М.Дорошенко), приурочений до Міжнародного Дня Довкілля, який щорічно відзначається в усьому світі 22 квітня.

Вихованці гуртка «Юні друзі природи» ознайомили учасників заходу з екологічними проблемами України, та запропонували шляхи їх усунення, наголосили на особистій участі кожного громадянина у справі охорони нашої рідної природи. Адже природа – це не просто ресурс, це рідний дім для нас і наших майбутніх дітей. І найгарніша квітка – та, що цвіте на лісовій галявині, в саду чи в лузі.

А як прикрасити сою домівку веселими квітами, виробами з природного матеріалу, розповідали вихованці гуртка «Рукоділля та флористика». Яскраві квіти та прикраси, виконані у техніці канзаші, обереги, ляльки - мотанки, аплікаційні та об’ємні вироби з паперу – кожен вихованець презентував виконану власноруч роботу, розповідав про особливості різних технік виконання.

На завершення свята кожен з учасників отримав у подарунок квіти – серця, адже до природи можна торкатися тільки серцем.

М. Яценко,

методист центру,

керівник гуртка «Юні друзі природи»

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi