Майстер клас по – японські

2015-04-28

/Files/images/DSCN0040.JPG

15 квітня 2015 року у Баришівському центрі позашкільної роботи «Мрія» відбулася зустріч з представниками японської культури на чолі з Сасідо Сан - художником – керамістом, членом журі міжнародного конкурсу «Барви землі». З метою популяризації японської культури в Україні та відкриття виставки в Українсько – японському центрі в Україні по написанню ієрогліфів та виготовлення екібано.

На зустрічі були присутні: начальник управління освіти, молоді та спорту Баришівської райдержадміністрації Н.М. Слухай, директор ЦПР «Мрія» С.А. Головерда, методисти районного методичного кабінету Баришівської районної ради, вчителі та учні навчальних закладів району, вихованці ЦПР «Мрія», керівники гуртків. В ході зустрічі був проведений майстер - клас для всіх присутніх по написанню ієрогліфів.

На завершення зустрічі вихованці гуртка «Образотворче мистецтво» (керівник Горобей Л.В.), які вже протягом 12 років беруть участь у міжнародному конкурсі «Барви землі» та співпрацюють з художником паном Сасідо подарували сувеніри делегації, які виготовили власноруч. А також передали творчі роботи на конкурс Гайдай Анастасії та Гураль Лідії.

Т.Аркуша, методист центру

Кiлькiсть переглядiв: 123

Коментарi