Творчий звіт "Карнавалу"

2015-04-22

/Files/images/IMG_4079.JPG

17 ківтня 2015 року у Баришівському центрі позашкільної роботи "Мрія" відбувся творчий звіт зразкового ансамблю сучасного танцю "Карнавал" (керівник Козачок Людмила Володимирівна), на якому вихованці колективу вкотре продемонстрували свої відмінні здібності по сучасній хореографії.

На звіті було представлено програму із 19 хореографічних номерів та композицій, серед яких були не тільки традиційні постановки, такі як: "Бригада Ух", "Нічні воїни", "Театр ляльок", "Безсоння", що отримували призові місця на Всеукраїнських та Міжнародних фестивалях по хореографії, а й нові : "Стіна", "Стихія", "Маріонетки", "Батл", дуетна композиція "Струна". Родзинкою концерту став виступ наймолодших учасників колективу, який в своєму складі налічує 76 дітей, вони виконали хореографічну композицію «Незвичайна абетка», в кінці якої продемонстрували з буков прикріплених у них на спинах вислів, що живе в серці кожної дитини: "Діти за мир в Україні".

Творчий звіт був благодійним, кошти, які зібрали перед початком, а це 2103 грн., будуть передані на лікування воїнів, поранених в зоні АТО.

Я. Провотар, вихованка колективу

Фото https://vk.com/album-66592802_214328664

Кiлькiсть переглядiв: 124

Коментарi